22 thoughts on “Hypnose: “Livsglæde – Slip Angst, Stress, Depression”. Gratis smugkig i HypnoStreaming.dk

 1. Lad mig starte med at sige, at det er smukt at du deler en meditation.
  Når det er sagt så mener jeg at meditationen kan virke modsat på folk med depression. Jeg har selv været depressiv i flere år. Har nu været ude af depression længe, men sætninger som "dit liv er fantastisk!!" ville få mig som depressionsramt til at tænke "nej, gu' er det ej!". Sætningen ville få mig endnu længere væk fra den positive vibration, og måske endda give mig dårlig samvittighed over at jeg ikke kunne finde ud af at have det godt. For mig at se er der simpelthen for stort et spring fra depression til eksplosiv lykke, og når du er klinisk depressiv kan du ikke bare ændre dit humør som man har muligheden for når man ikke er depressiv.
  Derfor beder jeg dig om at overveje sammenhængen mellem modtager og valg af ord.
  Kærlighed herfra <3

 2. Hej Mette,
  Tusind tak for at du har delt denne hypnose så vi alle kan have glæde af den. Jeg synes, at du har en fantastisk behagelig stemme og jeg få virkeligt en dejlig boost ved at lytte til dine "øvelser".
  Det ville være skønt hvis du også kunne lave en kortere udgave, som man kan lytte til om morgen..

 3. synes rigtig god om dine afslapningsmeditation, synes også det har hjulpet på min panikangst efter jeg har lyttet til dem i små ti dage,det du taler om i starten på en af dem, var utrolig, for det var noge sådan jeg til tider får det,total panik og hjertebanken,og det virker selvforstærkne når man følger hjertet er ved at stå af,så tak for hjælpen Mvh.Thomas

 4. synes rigtig god om dine afslapningsmeditation, synes også det har hjulpet på min panikangst efter jeg har lyttet til dem i små ti dage,det du taler om i starten på en af dem, var utrolig, for det var noge sådan jeg til tider får det,total panik og hjertebanken,og det virker selvforstærkne når man følger hjertet er ved at stå af,så tak for hjælpen Mvh.Thomas

 5. Hey mette. har du nogle former for apps man kan bruge? med forskællige meditationer. jeg kan ike finde nogle gode på dansk. håber du kan hjælpe mig lidt knus her fra.

 6. Tusind tak for denne video. Jeg hører den ofte, og den hjælper mig meget.
  Ville også blive glad for en video for vægt tab.

 7. Hej. Jeg er ni år og jeg ville høre om du har nogle ider til at falde i søvn for jeg har tit svært ved at sove. PS tak for denne video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *